Krav Maga voor Volwassenen | Kinderen | Tieners

Aanbevolen lectuur


Krav Maga - Combat Mindset & Fighting Stress

Eyal Yanilov & Ole Boe

Combat Mindset & Fighting Stress, geschreven door Master Eyal Yanilov en Dr. Ole Boe, is het meest innovatieve en revolutionaire werk dat de geest van moderne Krav Maga omvat. Net als het lichaam heeft ook de geest training, voeding en ontspanning nodig. Een "getrainde" geest zal waarschijnlijk beter in staat zijn om verschillende situaties aan te pakken en is duidelijk beter toegerust om de juiste beslissing te nemen onder stressvolle omstandigheden. Het boek legt de drie dimensies van mentale training en conditionering grondig uit en leert ze grondig: Combat Mindset (zoals moed, vastberadenheid, enthousiasme, doorzettingsvermogen, gecontroleerde agressie, enz.); Focus en concentratie (alle mentale middelen kanaliseren om de taken en missies te vervullen); en Ontspanning en onschadelijk maken van destructieve emoties (zoals angst, afgunst, woede, frustratie, angst, etc.) Zoals George S. Patton, de gevierde generaal van het Amerikaanse leger, ooit zei: "Nu, als je een veldslag wilt winnen, moet je de geest het lichaam laten besturen...."

Koop bij Bol.com


The Gift of Fear

Gavin de Becker

The Gift Of Fear is een gids die je helpt te begrijpen hoe je angsten en je intuitie je kunnen beschermen door je te laten zien hoe je de waarschuwingssignalen die criminelen en gewelddadige mensen vertonen voordat ze toeslaan kunt herkennen en begrijpen. Dit boek zou iedereen die affiniteit heeft met zelfverdediging moeten lezen!

Koop bij Bol.com


Meditations on Violence

Rory Miller

Gevangenisbewaker en ervaren vechtsporter Rory Miller neemt je mee in een vergelijking van vechtsporttraining en geweld in de echte wereld. Sergeant Miller introduceert de mythen, metaforen en verwachtingen die de meeste krijgskunstenaars hebben over wat ze uiteindelijk in hun dojo zullen leren. Dit wordt vervolgens vergeleken met de complexiteit van de realiteit van geweld. Puttend uit honderden ontmoetingen en duizenden uren die hij heeft doorgebracht met criminelen legt Rory Miller de soorten geweld uit; hoe, waar, wanneer en waarom het zich ontwikkelt; de effecten van adrenaline; hoe criminelen denken, en zelfs de effecten van drugs en veranderde bewustzijnstoestanden in een gevecht. Dit boek behoort, samen met Facing Violence, tot een must-read!

Koop bij Bol.com


Conflict Communication

Rory Miller

Van de auteur van Meditations on Violence en Facing Violence, Sergeant Rory Miller, is er nu Conflict Communication. Conflicten komen overal voor: op het werk, met vrienden en familie, onder vreemden, en zeker in geweld. Je hebt hersenen bestaan uit drie delen. • Hagedissen brein (overleven) • Apen brein (emotie / sociale status) • Menselijk brein (reden) Elk "brein" heeft een andere prioriteit en is geëvolueerd om met verschillende soorten conflicten om te gaan. Ze werken met verschillende scripts en hebben een heel duidelijk anciënniteitssysteem. Conflict Communication (ConCom) presenteert een functioneel systeem om de roots van conflicten te zien, te begrijpen en deze te manipuleren. Door dit boek zal je de achtergrond, principes en een verzameling trucs bemachtigen om met gevaarlijke conflicten om te gaan en idealerwijs ze helemaal te vermijden.

Koop bij Bol.com


Facing Violence

Rory Miller

Dit boek staat op zichzelf als een inleiding tot de context van zelfverdediging. Rory Miller, auteur van o.a. Meditations on Violence neemt je mee naar de zeven elementen die moeten worden aangepakt om zelfverdedigingstraining te brengen tot iets dat 'compleet' benadert. Elke training die een van deze gebieden verwerpt, maakt je kwetsbaar. 1. Juridische en ethische implicaties. 2. Gewelddynamiek. 3. Vermijding. 4. Tegenhinderlaag. 5. De bevriezing doorbreken. 6. Het gevecht zelf. 7. De nasleep. Iedereen die geïnteresseerd is in zelfverdediging en een dieper begrip van de dynamiek van geweld wenst, zou dit boek moeten lezen!

Koop bij Bol.com


Krav Maga - Zelfverdedigingstechniek bij een gewapende aanval

Imi Sde-Or & Eyal Yanilov

Grootmeester en grondlegger van Krav Maga Imi Sde-Or schreef, samen met Master Eyal Yanilov deze enige geautoriseerde gids, waarin alle technieken worden uitgelegd aan de hand van heldere tekst en ruim 500 foto's. Het boek richt zich in de hoofdzaak op aanvallen en dreigingen met wapens. Alhoewel sommige technieken die hierin beschreven inmiddels zijn aangepast en/of geupdate is dit boek nog steeds één van de meest waardevolle die een Krav Maga beoefenaar kan aanschaffen.

Koop bij Bol.com


Spartan Krav Maga in Heeze

[ Gymzaal Strabrecht, Strabrecht 14 Heeze ] Spartan Krav Maga geeft twee maal per week les in Gymzaal Strabrecht, aan Strabrecht 14 in Heeze.
Dit is de gymzaal in het gebouw van IVN Natuur Educatie en gelegen achter Kinderopvang de Parel. De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Geldropseweg.

Klik hier om het actuele lesrooster te bekijken.

Contact

Spartan Krav Maga

Spartan Krav Maga is een onderdeel van
Spartan Self Defense

Spartan Krav Maga op social media
Onderdelen van Spartan Self Defense

Contact formulier

Wij delen je e-mailadres nooit met derden